Auto dijelovi TIP-SEVER - trgovina i proizvodnja autodijelova za osobna vozila - ulja, autožarulje, filteri, svjećice, upravljacki ovjes, kočioni elementi, remenje

 

 

ENVIROX Smanjuje potrošnju goriva


 

 

Smanjite troškove sa EnviroxTM aditivom goriva:

·         EnviroxTM  – smanjuje potrošnju goriva  4-11%

·         EnviroxTM­  – uklanja naslage

·         EnviroxTM  – smanjuje štetne ispušne plinove do 14%

 
EnviroxTM je katalizator koji se miješa sa diesel gorivom. Znanstveno i komercijalno ispitan pokazuje višestruke koristi uz redovitu primjenu, smanjujući troškove goriva i stakleničke plinove. Te se prednosti ostvaruju korištenjem katalitičke tehnologije bazirane na cerij oksidu (CeO2),  dobro  poznatom industrijskom katalizatoru, koji se već koristi u trostrukim katalitičkim konverterima benzinskih agregata.

Izmiješan sa dieselom u omjeru 1:4000 dolazi u komoru za izgaranje i pruža višestruke koristi:

·         EnviroxTM  poboljšava način na koji izgara gorivo, te tako donosi više korisnog rada sa svakim udarom klipa, povečavajući  iskoristivost.

·         EnviroxTM  pomaže pri izgaranju naslaga iz unutrašnjosti mašine, a čišća mašina je efikasnija i dugotrajnija mašina.

·         EnviroxTM  doprinosi ekologiji smanjujući štetne ispušne plinove, uključujući CO2 ,  neizgorene ugljikovodike i krute čestice.

Da bi se koristio EnviroxTM , nije potrebno vršiti ikakve modifikacije na vozilima.
Nema negativnih utjecaja na podmazivanje mašine, a koncentracija cerij oksida u gorivu je ekstremno niska (5-10 dijelova na milijun)

EnviroxTM  je formuliran tako da se može lako miješati sa dieselom. Idealno, EnviroxTM  je umiješan u cisternama, radi lakše uporabe. Osnovna cijena iznosi 760,00kn/l uključujući PDV (dovoljno za 4000 litara goriva, na kojem se uštedi min. 280l). Za veća pakiranja i količine odobravaju se rabati.

Za dodatna pitanja i narudžbe, stojimo na rspolaganju.


 

 

 
Developed by Tramot